ÉPÜLETFOTÓZÁS

ÉPÍTÉSZIRODÁKNAK

Egy elkészült épület hűen tükrözi azokat a formákat, vonalakat, textúrákat, amelyeket a tervezője megálmodott és lerajzolt, a legapróbb részletekre való odafigyelést és a kivitelezők kemény munkáját, ezért a róla készült képeknek is ugyan ilyen hűen kell visszaadniuk azt.  

 

Az épületfotózás során nagyon fontos a folyamatos együttműködés, hiszen csak így születhetnek olyan képek, amelyek a lehető legtermészetesebb és legpontosabban adják vissza azt, ami a hosszú tervezési folyamán során a tervezőasztalon megszületett.

 

Fotóimon nem csak magát az épületet, mint egységet tartom lényegesnek bemutatni, hanem azt is, hogy az hogyan illeszkedik az őt körülvevő környezetbe ès, hogy azok milyen hatást gyakorolnak egymásra.

 

Szeretnéd egy korábbi építészeti projektedet megörökíteni, vagy egy frissen elkészült épületet dokumentálni? Vedd igénybe épületfotózási szolgáltatásomat és bővítsd portfóliódat lenyűgöző felvételekkel!

INTÉZMÉNYEKNEK, IRODAHÁZAKNAK

Legyen szó múzeumról, piaccsarnokról, kórházról, irodaházról vagy egyéb olyan intézményről, amely számára fontos a vizuális megjelenés akár online akár nyomtatott formában, épületfotózási szolgáltatásommal hozzásegítem őket marketing céljaik eléréséhez.

GYÁRAKNAK, ÜZEMEKNEK

Gyár-, üzemfotózási szolgáltatásomat az ipar területén dolgozó cégeknek,

vállalatoknak és azok marketing ügynökségeinek ajánlom.  A professzionálisan kidolgozott fotók segítségével bemutathatod a vállalatod termelési teljesítményét, technológiai fejlettségét, működési mechanizmusait a már meglévő és leendő partnereidnek.

A fotózás során nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy megörökítsem az üzemben található gépparkot, gyártósort, illetve az ott dolgozókat napi tevékenységük közben.

Az elkészült képek segítségével felhívhatod a figyelmet hirdetéseidre, webhelyedre, brosúráidra,  felhasználhatod marketing és kommunikációs stratégiádban.

VALÓSÍTSUK MEG KÖZÖSEN AZ ELKÉPZELÉSEIDET!

Vedd fel velem a kapcsolatot és mondd el, hogy miben lehetek a segítségedre. 

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAIM